Fotbalistul echipei FC Viitorul, Andrei Artean, a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Supercupei României, că acest trofeu încununează munca sa şi a colegilor săi şi că vine după o perioadă în care i-a fost foarte greu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E ceva de nedescris, pentru asta muncim în fiecare zi. Încununează munca noastră de zi de zi. Mi-a fost foarte greu, dedic trofeul familiei mele şi mamei mele, care mă veghează de sus. A venit Ganea la mine la începutul meciului şi mi-a spus: Presimt că dai gol”, a spus Artean la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul, deţinătoarea Cupei României, a câştigat, sâmbătă, Supercupa, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti. Pentru echipa constănţeană este primul astfel de trofeu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Viitorul a mai jucat în Supercupă în 2017, dar atunci a pierdut în faţa celor de la FC Voluntari.

Sâmbătă, golul a fost marcat de Andrei Artean, în minutul 86, cu un şut spectaculos din afara careului.

În minutul 90+3, clujenii au ratat o ocazie importantă prin Deac, fază la care mingea a lovit bara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.