Arsenal a ajuns la un acord cu Chelsea pentru mijlocaşul italian Jorginho, care va trece la "tunari" pentru 12 milioane de lire sterline, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 31 de ani a venit la Chelsea de la Napoli în 2014 şi se află în ultimele şase luni de contract pe Stamford Bridge.

El urmează să efectueze vizita medicală, iar apoi să semneze un contract pe 18 luni, cu opţiunea pentru încă un an.

Arsenal şi-a îndreptat atenţia către Jorginho, după ce Brighton a respins două oferte pentru mijlocaşul ecuadorian Moises Caicedo.

Jorginho va fi al treilea jucător transferat de Arsenal în ianuarie, după ce clubul i-a cumpărat pe fundaşul polonez Jakub Kiwior de la Spezia pentru 20 de milioane de euro (17,6 milioane de lire sterline) şi pe atacantul belgian Leandro Trossard de la Brighton pentru 21 de milioane de lire sterline.

Jorginho a marcat 29 de goluri în 213 apariţii pentru Chelsea, câştigând Liga Campionilor, Liga Europa, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Mijlocaşul s-a născut în Brazilia, dar s-a mutat în Italia la vârsta de 15 ani şi a optat pentru a juca pentru azzurri la nivel internaţional.

El are 46 de selecţii în naţionala Italiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.