Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger, a fost lovit cu picioarele în spate de un bărbat, la un eveniment sportiv din Africa de Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, discuta cu fanii în timpul unui concurs la evenimentul Arnold Classic Africa, la Johannesburg, în momentul în care un bărbat venit l-a lovit în spate din săritură, cu ambele picioare.

Fostul guvernator le-a mulţumit fanilor pe Twitter pentru că s-au arătat îngrijoraţi după incident. El a precizat că “nu există motive de îngrijorare”. “Am crezut că am fost îmbrâncit de mulţime, ceea ce se întâmplă mult. Mi-am dat seama că am fost lovit abia atunci când am văzut filmuleţul, ca voi toţi. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt intervenţia pe Snapchat”, a notat el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.