Belarusa Arina Sabalenka va participa la turneul de la Brisbane, chiar înainte de a începe apărarea titlului de la Australian Open, au anunţat, marţi, organizatorii turneului WTA 500.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte entuziasmată de perspectiva de a începe turneul meu australian din 2024 la Brisbane", a spus jucătoarea citată într-un comunicat.

Pe lângă numărul 2 mondial, la turneul de la Brisbane vor mai participa şi kazaha Elena Rîbakina (nr. 4), învinsă în finala de la Australian Open de Sabalenka la începutul anului 2023, şi japoneza Naomi Osaka, fost numărul 1 mondiali. Confruntată în special cu probleme de sănătate mintală, Osaka nu a mai jucat de la turneul WTA 500 de la Tokyo din septembrie 2022.

Între 31 decembrie şi 7 ianuarie, Brisbane va găzdui, de asemenea, un turneu masculin ATP 250, la care vor participa danezul Holger Rune (nr. 8), bulgarul Grigor Dimitrov (nr. 14), americanul Ben Shelton (nr. 17) şi britanicul Andy Murray (nr. 42).

Evenimentul de la Brisbane este folosit de jucători ca pregătire pentru Australian Open, primul Grand Slam al sezonului, care are loc o săptămână mai târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.