Jucătoarea spaniolă de tenis Paula Badosa a declarat, marţi seară, că Arina Sabalenka este cea mai bună prietenă a ei şi că îi este foarte greu să o vadă suferind după moartea iubitului ei, Konstantin Koltsov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit mult cu ea. Ştiu exact prin ce trece. Este un şoc şi pentru mine, pentru că este cea mai bună prietenă a mea şi nu vreau să o văd suferind. Este foarte dificil. Să joc împotriva ei nu va fi deloc uşor", a spus Badosa.

După ce a eliminat-o pe Simona Halep, Paula Badosa o va înfrunta în turul al doilea la Miami pe Arina Sabalenka.

"Am auzit cu toţii ce s-a întâmplat (...) am văzut ştirile (...) şi este groaznic", a comentat americanca Jessica Pegula, locul 5 în clasamentul WTA. "Tot ce putem face este să ne oferim sprijinul nostru. Sper că ea ştie că, deşi suntem adversare, chiar dacă încercăm să luptăm cu toţii în acest turneu, suntem un fel de familie", a precizat ea.

Arina Sabalenka s-a antrenat marţi după-amiază. Organizatorii turneului au declarat că ea nu a cerut să fie retrasă de pe tablou şi că "intenţionează să joace".

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratată ca o "aparentă sinucidere", a anunţat, marţi, poliţia din Miami-Dade.

El avea 42 de ani şi forma un cuplu cu Sabalenka din 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.