În această săptămână vor avea loc meciurile din prima manşă a play-off-ului competiţiilor continentale, la care au fost delegaţi şi arbitri, şi oficiali din România, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marian Barbu va conduce la centru meciul din UEFA Conference League dintre Tobyl FK (Kazahstan) şi FC Viktoria Plzen (Cehia), el fiind ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenţi Mihai Marica şi Imre-Laszlo Bucsi. Cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colţescu, observator pentru arbitri a fost desemnat Jouni Hyytia (Finlanda), iar delegat de joc din partea forului continental va fi Targo Kaldoja (Estonia). Meciul dintre Tobyl FK (Kazahstan) şi FC Viktoria Plzen (Cehia) va avea loc joi, 24 august, de la ora 17:00, la Kostanay, pe arena Qostanai Ortalyq.

În aceeaşi competiţie, UEFA a desemnat alţi doi oficiali din România. Astfel, Camelia Nicolae va fi delegat de joc la meciul FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Ferencvaros TC (Ungaria), care va avea ca oră de start 20:00, pe stadionul LFF din Vilnius, iar Victor Radu va îndeplini acelaşi rol la jocul dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) şi NK Celje (Slovenia), care se va disputa de la ora 20:00, la Tel Aviv, pe Itztadion Bloomfield.

Tot ca delegat de joc a fost desemnat şi Aurel Ionescu, la meciul dintre PFK Ludogorets 1945 Razgrad (Bulgaria) şi AFC Ajax Amsterdam (Olanda), care se va juca în Europa League, joi, 24 august, la Razgrad, pe Huvepharma Arena.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada de arbitri care va oficia la partida din Champions League, dintre RKS Rakow Czestochowa (Polonia) şi FC Copenhaga (Danemarca), care va avea loc marţi, 22 august, la Sosnowiec, pe arena din ArcelorMittal Park. Tot ca observator pentru arbitri a fost desemnat şi Augustus Constantin la meciul din Conference League, dintre PFK Levski Sofia (Bulgaria) şi Eintracht Frankfurt (Germania), care se va juca pe Stadionul Naţional Vasil Levski din capitala Bulgariei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.