Meciul amical al României cu Grecia, de vineri, va fi condus la centru de Ricardo de Burgos Bengoechea, acesta avându-i alături pe conaţionalii săi spanioli Juan Carlos Yuste Jimenez şi Iker de Francisco Grijalba, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 35 de ani, Bengoechea este originar din Bilbao, profesează şi ca tehnician dentar şi a devenit arbitru FIFA în 2018. A început cariera în arbitraj la nivel de La Liga din 2015, după patru ani de exeperienţă în Segunda Division.

În acest sezon de campionat în Spania, Bengoechea a arbitrat recent, pe 13 martie, Barcelona – Osasuna 4-0, printre alte multe partide, precum şi meciuri din Cupa Spaniei, preliminariile Ligii Campionilor şi ale Conference League.

Are, în 14 meciuri de la La Liga oficiate din sezonul actual, 60 de cartonaşe galbene acordate medie de 4,29 / meci, una dintre cele mai reduse din campionat. A acordat şi două cartonaşe roşii.

Nu are contacte în cariera sa internaţională de până acum cu reprezentative ale României, fiind delegat doar, din postura de al patrulea oficial, la meciul Viktoria Plzen – FCSB 1-4 din preliminariile Ligii Campionilor, în 2017.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.