Arabia Saudită a atins o nouă etapă în candidatura sa pentru organizarea Cupei Mondiale FIFA 2034. Astfel, luni dimineaţă, Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită a trimis la FIFA scrisoarea de intenţie pentru a-şi lansa oficial candidatura pentru Cupa Mondială din 2034.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit RMC Sport, după ce a luat în considerare o candidatură alături de Grecia şi Egipt pentru Cupa Mondială din 2030, Arabia Saudită a renunţat în cele din urmă la această idee pentru a se concentra doar pe ediţia din 2034.

În comunicatul de presă privind organizarea Cupei Mondiale 2030, forul de conducere al fotbalului mondial a oferit câteva detalii despre Cupa Mondială 2034: "De asemenea, s-a convenit că, în conformitate cu principiul rotaţiei confederaţiilor şi pentru a asigura cele mai bune condiţii de găzduire a turneelor, procesele de candidatură pentru ediţiile din 2030 şi 2034 se vor desfăşura simultan, asociaţiile membre FIFA din teritoriile AFC şi OFC fiind invitate să depună oferte pentru organizarea Cupei Mondiale FIFA 2034".

Scrisorile de intenţie trebuie trimise până marţi, 31 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.