Aproape 3.000 de participanţi sunt aşteptaţi la concursul de alergare de noapte 5k Betano Night Run, care va avea loc vineri seară în Bucureşti, au anunţat organizatorii, luni, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Startul cursei de 5 kilometri, organizată de Bucharest Running Club, se va da din Parcul Herăstrău, traseul incluzând porţiuni de alergare stradală cu trafic limitat, pe Şoseaua Kiseleff şi Bulevardul Prezan şi porţiuni prin parc. La 20.30, alergătorii cu vârsta peste 18 ani vor porni în cursă, pe traseul stabilit, în cadrul competiţiei individuale, dar şi în echipe de minim 5 persoane.

În cadrul competiţiei vor fi oferite primilor 3 clasaţi premii constând în bani, produse şi servicii, atât pentru cursa individuală, cât şi pentru echipe. Alături de alergătorii amatori şi profesionişti vor lua startul la 5K Betano Night Run şi campioanele olimpice la canotaj Camelia Mihalcea Macoviciuc şi Adelina Cojocariu Boguş şi personalităţi precum Andreea Raicu, Daniel Osmanovici şi Bogdan Nicolai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.