Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins apelurile grupărilor Dinamo şi UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplină privind suspendările de la meciul direct din 8 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform deciziei Comisiei de Disciplină din 27 martie, echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct.

De asemenea, ambele grupări au primit câte o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

Ambele cluburi au făcut apel la această decizie.

Decizia Comisiei de Recurs a fost dată marţi:

”Întrunită marţi, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, anunţă lpf.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.