Antrenorul echipei Napoli, Luciano Spalletti, a denunţat miercuri seară, după prima manşă a sfertului de finală a Ligii Campionilor împotriva formaţiei AC Milan (înfrângere 1-0), recenta revoltă a unor „ultraşi” ai clubului, care au protestat faţă de preţurile biletelor si regulile incintei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este ceva ce nu voi înţelege niciodată. Dacă asta se întâmplă în meciul retur (pe stadionul Diego-Maradona cu AC Milan marţea viitoare), părăsesc banca şi plec acasă”, a spus antrenorul.

„Jucăm ceva important. Jucătorii sunt profesionişti, dar sunt sensibili la ceea ce se întâmplă în jur. Am jucat într-un climat care nu ajută echipa, este inexplicabil să luăm echipa ostatică”, a adăugat el cu referire la această revoltă a unora dintre suporteri în timpul meciului cu AC Milan, scor 0-4, din 2 aprilie. .

Cu ocazia acestei întâlniri, „ultraşii” au demonstrat în faţa stadionului echipei Napoli. În timpul meciului, unii nu au susţinut echipe şi unele incidente au avut loc cu alţi suporteri napoletani, potrivit presei, în ciuda febrei care a cuprins oraşul italian din cauza titlului de campioană aproape dobândit.

Două zile mai târziu, preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, a criticat această revoltă şi a apărat preţul biletelor: „Nu sunt suporteri adevăraţi, sunt delincvenţi cărora li se permite să meargă pe stadion, [. ..] i provoacă incidente în văzul tuturor”, a spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.