Antrenorul echipei FC Leipzig, Jesse Marsch, a criticat Paris Saint-Germain şi Manchester City, care nu "respectă fair-play-ul financiar".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rezultatele mele la matematică la şcoală şi universitate au fost destul de bune.  Deci, cu cunoştinţele mele, constat că nu sunt respectate criteriile fair-play-ului financiar de anumite cluburi. Cu spiritul sportiv al unui american, constat că fotbalul european nu este corect. Cred că în lume, doar crichetul din India arată o diferenţă mai mare între cluburile cele mai bogate şi cele mai sărace", a declarat tehnicianul german.

În vârstă de 47 de ani, Jesse March este un produs pur al sferei de influenţă Red Bull. După ce şi-a început cariera de principal pe banca echipei Montreal Impact, el a ajuns rapid la New York Red Bulls. A stat acolo patru sezoane, din 2015 până în 2018. A sosit apoi în Europa, ca secund la Leipzig, post pe care a rămas un an, înainte de a deveni antrenor principal al RB Salzburg, în 2019.

Din acest sezon, el conduce RB Leipzig.

 




 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.