Antrenorul Erik ten Hag consideră drept decepţionantă şi frustrantă eliminarea echipei sale, Ajax Amsterdam, după faza grupelor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În fotbal, nu obţinem mereu ceea ce merităm. Aşa a fost şi în această seară. De-a lungul întregii faze a grupelor lucrurile nu au mers mereu în favoarea noastră. Am acumulat zece puncte, am avut faze frumaose de joc, chiar şi azi. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am convertit şi ne-am trezit cu mâinile goale. Ne-am atins obiectivul de a trece iarna pe scena europeană, dar am fi vrut să o facem în Liga Campionilor. Este o decepţie, bineînţeles că este o seară frustrantă", a declarat tehnicianul, potrivit lequipe.fr.

Ajax, echipa lui Răzvan Marin, nu s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, acasă, cu 1-0, de Valencia şi după ce în celălalt meci s-a înregistrat rezultatul Chelsea - Lille, scor 2-1 (2-0). Campioana Olandei va continua în Liga Europa, în 16-imi.

Răzvan Marin a fost rezervă la Ajax, marţi seară.

Clasamentul final al Grupei H este Valencia, 11 puncte, Chelsea, 11 puncte, Ajax, zece puncte, Lille, un punct. Valencia şi Chelsea merg în optimile LC, Ajax, în 16-imile LE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.