Ultima clasată, Sheffield United, surclasată sâmbătă cu 5-0 de Burnley, o altă echipă promovată, a anunţat marţi că se va despărţi de antrenorul Paul Heckingbottom, primul manager demis în acest sezon în prima ligă engleză, şi îl va înlocui cu Chris Wilder.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Profesionalismul şi dedicarea sa au făcut cinste clubului", dar, "după o serie de rezultate şi performanţe dezamăgitoare, s-a considerat că este necesară o schimbare pentru a da clubului un nou impuls şi toate şansele posibile de a rămâne în Premier League", au precizat cei de Sheffield.

Câteva minute mai târziu, clubul a anunţat revenirea lui Chris Wilder, care a semnat un contract "până în vara anului 2025". Antrenorul în vârstă de 56 de ani este o figură populară printre fanii de la Bramall Lane, stadionul din oraşul său natal, Sheffield, unde a fost la conducere între 2016 şi 2021.

Antrenorul, care a trecut între timp la Middlesbrough şi Watford, va avea dificila sarcină de a menţine Sheffield în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.