Antrenorul echipei Hibernian, Neil Lennon, a fost lovit în figură de o monedă aruncată din tribună la meciul din deplasare cu Heart of Midlothian, scor 0-0, disputat miercuri seară, în campionatul Scoţiei. Potrivit The Guardian, şi portarul gazdelor, Zdenek Zlamal, a fost lovit de un fan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zlamal a fost lovit de un fan al echipei Hibernian într-un moment când s-a dus să ia mingea din spatele porţii.

Ulterior, spre finalul jocului, Lennon a fost lovit în faţă de o monedă, după ce un gol marcat de Clevid Dikamona (Heart of Midlothian) a fost anulat pentru ofsaid. Tehnicianul s-a prăbuşit la pământ şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După meci, Lennon a declarat că vrea să îl întâlnească pe spectatorul care a aruncat moneda. “Mă doare foarte tare falca. Sunt foarte nervos. Este o ruşine. Nu acuz clubul. Cred că şi Zlamal a fost lovit. Este ridicol. Sper că ambii indivizi vor fi identificaţi. Aş vrea să îl cunosc pe individul care a aruncat moneda spre mine”, a spus tehnicianul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.