UEFA a respins apelul clubului Bodo/Glimt faţă de suspendarea provizorie a antrenorului principal Kjetil Knutsen, primită de acesta după incidentele de la meciul tur cu AS Roma, din Conference League, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul norvegian de 53 de ani a fost suspendat provizoriu după un conflict avut cu antrenorul portarilor echipei AS Roma, Nuno Santos, la meciul tur din sferturile de finală ale competiţiei.

La finalul jocului de joia trecută, Knutsen l-ar fi lovit pe Nuno Santos, potrivit afirmaţiilor căpitanului Romei, Lorenzo Pellegrini.

În schimb, Knutsen susţine că întâi antrenorul portughez l-a apucat de gât.

"Kjetil Knutsen este suspendat provizoriu pentru următoarele meciuri din competiţiile de club ale UEFA la care ar fi trebuit să participe, până când organismul de control, etică şi disciplină al UEFA va decide asupra fondului cazului", a precizat UEFA, într-un comunicat.

Echipa norvegiană este neînvinsă împotriva AS Roma în acest sezon, după ce a reuşit o victorie, scor 6-1, şi un egal, în cele două meciuri din faza grupelor, jucate în 2021.

Cele două formaţii se întâlnesc din nou, de data aceasta în sferturilor de finală ale competiţiei, iar Bodo/Glimt a câştigat jocul tur, cu 2-1. Returul va avea loc joi, de la ora 22.00, pe Olimpico.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.