Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a catalogat drept "dramatic" meciul cu Chindia, în care formaţia lui a revenit de la 0-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O revenire spectaculoasă, după o primă repriză slabă făcută de noi. I-am permis adversarului să marcheze două goluri,  primul imparabil după părerea mea, iar golul al doila din cauza unei neatenţii din partea noastră, care ne-a costat şi ne-a pus mari probleme pentru a ne desfăşura jocul în continuare. Ne-am pierdut capul, nu am putut să mai ţinem de minge, am fost cam temători în prima repriză, nu ştiu de ce. La pauză, am schimbat şi sistemul şi ceva în componenţa echipei şi s-a văzut acest lucru, am creat mai mută presiune, am reuşit să-i blocăm şi să-i forţăm să se retragă în 20 de metri, iar acolo am avut inspiraţia să marcăm trei goluri şi să câştigăm. Deci, dramatic! Vali Gheorghe este arma noastră secretă până acum, mă bucur că a intrat foarte bine şi a făcut un efort conisderabil pe bandă, şi în apărare, şi în atac şi a ajuns şi la finalizare, a marcat două goluri foarte importante. Avem jucători care pot începe din primul minut, dar pot intra pe parcursul jocului pentru a schimba ceva. În prima repriză nu am avut jocul pe care mi l-aş fi dorit, dar schimbările făcute au schimbat jocul în bine şi rezultatul. Edjouma a fost OK, are nevoie de timp, dar noi nu prea avem timp până să se integreze în cadrul echipei. Cu fiecare antrenament, sper să fie sănătos, să joace în continuare şi se va integra. (n.r. - dacă Gigi Becali a decis schimbarea lui Ovidiu Popescu în prima repriză) Nu, nu, nu. De la începutul partidei, am aflat că nu se simţea foarte bine şi totuşi am continuat să începem cu el, dar am considerat că e mai bine să facem înainte de pauză acea schimbare. Mă preocupă foarte tare problemele din defensivă, înainte de meci am discutat şi ne propusesem să nu primim gol astăzi. Trebuie să fim mult mai atenţi, să lucrăm mult mai mult pe faza defensivă pentru a nu-i mai da ocazia adversarului să ne pună în asemenea situaţii", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga 1. 

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (0-2), pe Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Ei au marcat un gol în minutul 90+3, care a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi gazdele au avut un gol anulat, la scorul de 3-2, pentru un presupus henţ.

Clasament: CFR Cluj - 64 de puncte, FCSB - 58, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 39 de puncte, Farul - 39, FC Argeş - 38, Rapid - 36, Sepsi - 33, UTA - 33, Chindia - 28, CS Mioveni - 27, FC U Craiova - 26, Gaz Metan - 22, Dinamo - 13, Academica Clinceni - 11.

Luni, sunt programate ultimele două jocuri ale etapei, FC Botoşani - Academica Clinceni (17.30) şi Universitatea Craiova - FC U Craiova (19.55).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.