Tehnicianul FCSB, Anton Petrea, a declarat, duminică seară, că echipa sa a primit două goluri din două greşeli la meciul cu Rapid, scor 2-0, din Superliga. El a mai spus că va avea o discuţie cu conducerea clubului în privinţa soartei sale la cârma vicecampioanei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat două goluri din două greşeli. Rapidul s-a văzut că este o echipă experimentată, rezultatul mă nemulţumeşte total. A trebuit să fac patru schimbări la pauză, să avem mai multă mobilitate. Nu putem spune că doar jucători sunt de vină. Sunt nemulţumit de deciziile luate în anumite momente, trebuia să fim mai pragmatici. Sunt momente importante pe care nu le-am tratat cum trebuie. Se întâmplă ceva cu noi, trebuie să ieşim din acest moment. Normal că ne lipseşte un atacant", a declarat Petrea la televiziunile care transmit Superliga.

Întrebat dacă se gândeşte să renunţe, Petrea a răspuns:"O să am o discuţie cu conducerea clubului şi vom vedea ce vom hotârî. Mi se pare normal să discut cu conducerea până joi".

Formaţia Rapid a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FCSB, în derbiul etapei a doua a Superligii.

Golurile au fost marcate de Dugandzic '19 şi Săpunaru '40.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.