Portarul titular al echipei Olympique Lyon, Anthony Lopes, vorbeşte despre o relaţie prefectă cu rezerva sa, Ciprian Tătăruşanu. Presa franceză a scris despre tensiuni între cei doi valoroşi goalkeeper-i, însă Lopes le-a negat în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Merge super-bine. Discutăm mult, muncim cu respect. El este la echipa naţională, se gândeşte la echipa naţională şi e mai bine aşa. Lucrurile au fost întotdeauna perfecte. Totul e foarte bine între noi", a declarat Lopes, într-un interviu acordat L'Equipe, citat de presa franceză.

Tătăruşanu a venit în aceast vară la Lyon, ştiind că o să fie titular, iar Lopes o să plece. Însă portarul portughez a rămas la club şi antrenorul Sylvinho a stabilit de la început că el este titular, iar internaţionalul român, numărul 2.

Luna trecută, selecţionerul Cosmin Contra a precizat că o soluţie pentru Tătăruşanu ar fi să fie împrumutat la o altă echipă.

"El avea acord verbal cu Lyon când a fost convocat (n.r - la naţională). Lyon voia să-l vândă pe Lopes (n.r. - portarul titular). Ei erau în discuţii cu o altă echipă şi au apelat la Tătăruşanu. Şi i-au promis că Lopes plecă şi el va rămâne numărul 1 la Lyon. S-au rupt negocierile cu acea echipă, nu au mai venit oferte care să placă clubului, a venit Sylvinho (n.r. - antrenor), care a zis că-l vrea pe Lopes să rămână. Şi atunci Tătăruşanu a ajuns într-o situaţie în care trebuie să caute o soluţie. Acum încearcă să vorbească cu conducătorii să-l dea împrumut, să joace. Oferte o să aibă. Nu cred că poate să meargă sub Nantes (n.r. - fosta echipă a românului). Dacă Sylvinho nu i-ar fi spus că nu joacă decât în Cupa Ligii, Cupa Franţei, Tătăruşanu poate ar fi avut o şansă să se bată pentru postul de titular cu Lopes. Dacă antrenorul îţi taie din prima macaroana şi ştii că nu ai nicio şansă e cam greu", a declarat Contra, la 21 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.