Schioarea Ania Monica Caill a declarat, marţi, la sosirea în ţară a delegaţiei României de la Jocurile Olimpice de iarnă, că este optimistă după evoluţia ei de la Pyeongchang, putând ajunge peste patru ani la un nivel mai ridicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost cu multă emoţie, pentru că nu am fost tot timpul sigură că ajung la Jocurile Olimpice. Până la urmă am ajuns şi sunt fericită pentru ceea ce am făcut acolo. Înseamnă enorm pentru un sportiv atunci când faci ceea ce ţi-ai propus. E cel mai bun sentiment. În momentul de faţă nu pot vorbi despre alte sporturi, dar despre mine pot spune că pot mai mult. Anul acesta am făcut tot ceea ce am putut cu resursele mele şi nu poţi spera la mai mult dacă nu ai alt sprijiin. Sunt optimistă şi cred că peste patru ani se poate ajunge la un nivel mai mare, cu rezultate mai bune, nu neapărat medalii precum ţările mari. Am demonstrat că sunt mai bună decât la Soci şi va fi din ce în ce mai bine. A fost un pic dificil că nu am avut antrenorul acolo şi a fost foarte intens”, a declarat Caill la Aeroportul Henri Coandă.

Sportiva cu dublă cetăţenie româno-franceză a precizat că i s-au achitat de către Comitetul Olimpic şi Sportiv Român deconturile din perioada de pregătire: “Nu am stat să verific contul, dar aşa am auzit că s-a rezolvat cu deconturile. Sunt optimistă şi nu mai vreau să mă uit ce s-a întâmplat. Sper că vor fi schimbări şi în patru ani va fi mai bine. Bineînţeles că visez să reprezint România şi peste patru ani. Jocurile Olimpice reprezintă o motivaţie”.  

Schioarea Ania Monica Caill a obţinut în cursa de Super-G locul 36 şi locul 28 în proba de coborâre.

Delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang urmează să se întoarcă în ţară în cursul zilei de miercuri, cu două zboruri diferite din Coreea de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.