Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a fost recompensat pentru forma sa bună de la Chelsea în acest sezon cu o convocare în lotul Angliei antrenorului Gareth Southgate pentru ultimele două meciuri de calificare la Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Southgate l-a adăugat pe jucătorul în vârstă de 21 de ani, alături de fundaşul central al Aston Villa, Ezri Konsa, şi de fundaşul dreapta al lui Manchester City, Rico Lewis, în echipa sa pentru meciurile cu Malta şi Macedonia de Nord, după ce James Maddison, Lewis Dunk şi Callum Wilson au fost excluşi din cauza accidentărilor.

Konsa, în vârstă de 26 de ani, şi Lewis, în vârstă de 18 ani, au fost, de asemenea, convocaţi pentru prima dată. Extrema lui Chelsea, care a marcat golul egalizator în prelungiri, din penalty, în remiza 4-4 cu Manchester City în Premier League, a făcut parte din echipa Angliei care a câştigat Campionatul European Under-21 în iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.