Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu vor fi antrenori la meciul legendelor, din 7 iunie, de pe Stadionul Steaua, conform anunţului CSA Steaua de pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Meciul de gală de pe 7 iunie 2022, care se va desfăşura pe stadionul Steaua, cu începere de la ora 20:00, îi va avea pe banca tehnică a celor două echipe, pe doi dintre cei mai titraţi antrenori din istoria fotbalului românesc.
 
Legendele Stelei vor fi conduse de Anghel Iordănescu. ”Generalul” a fost primul antrenor, care a câştigat 3 titluri consecutive cu echipa din Ghencea. De numele lui ”Tata Puiu” se leagă şi cea mai mare performanţă a echipei naţionale, locul şase la World Cup 1994 din SUA.
 
Mircea Lucescu este selecţionerul Legendelor naţionalei României. ”Il Luce”, antrenorul cu 34 de trofee câştigate în carieră, a stat pe banca tricolorilor la Europeanul din 1986.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.