Britanicul Andy Murray va fi indisponibil pentru o perioadă "prelungită" după ce s-a accidentat la glezna stângă, duminică, la meciul pierdut în turul trei la Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Britanicul, în vârstă de 36 de ani, a primit tratament la sfârşitul setului al treilea al meciului pierdut, duminică, scor 5-7, 7-5, 7-6 (7-5), în faţa lui Tomas Machac.

El a confirmat că a suferit o ruptură completă a ligamentului talofibular anterior (ATFL) şi o ruptură aproape totală a ligamentului calcaneo-fibular (CFL).

Murray va merge acum la un specialist pentru a "determina următorii paşi".

La începutul acestui an, Murray, care va împlini 37 de ani în luna mai, a declarat că nu intenţionează să "joace mult după această vară", dar speră să participe la alte Jocuri Olimpice înainte de a se retrage.

El a indicat că vrea să aibă o ultimă apariţie la Openul Franţei, care începe la Roland Garros pe 26 mai - peste nouă săptămâni.

Wimbledon, unde este de două ori campion, începe la 1 iulie, în timp ce Jocurile Olimpice au loc la Paris începând cu 26 iulie.

Intrarea directă în turneul olimpic de simplu masculin va fi acordată primilor 56 de jucători din clasamentul ATP la 10 iunie.

Cu toate acestea, Murray ar putea totuşi să se califice din cauza retragerilor şi ar putea, de asemenea, să primească un loc în calitate de fost campion olimpic şi câştigător de Grand Slam.

Parcursul său până în optimi la Miami l-a dus pe locul 59 în clasamentul live înainte de acest eşec din cauza accidentării.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.