Britanicul Andy Murray şi Feliciano Lopez au câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de la Queen’s Club, competiţie în care spaniolul s-a impus şi la simplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au învins în finală echipa Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/MareaBritanie), scor 7-6 (6), 5-7, 10-5.

Pentru Murray a fost primul turneu de după operaţia la şold suferită în ianuarie. Ela obţinut primul trofeu la dublu după cel obţinut în 2011, la Tokyo, alături de Jamie Murray.

“M-am simţit relaxat la începutul săptămânii, dar pe măsură ce a trecut timpul, am fost mai emoţionat. Cred că au început să se vadă instinctele mele competitive. Nu am avut dureri la şold, m-am simţit foarte bine. Sunt bucuros că am revenit pe teren”, a declarat Andy Murray.

Lopez, care în finala de simplu l-a învins pe francezul Gilles Simon, numărul 38 mondial, scor 6-2, 6-7 (4), 7-6 (2), este primul care obţine trofeul la simplu şi la dublu la acelaşi turneu, după Matteo Berretini, care a reuşit performanţa în 2018, la Gstaad. La Queen’s Club, anterior o astfel de performanţă a fost reuşită de Mark Philippoussis, în 1997.

“Asta se întâmplă poate o dată în viaţă. Nu pot să cred. Sunt foarte fericit pentru Andy, că a revenit pe teren”, a spus Lopez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.