Portarul Andrei Vlad a declarat, duminică seară, că pentru FCSB a fost o seară neagră, iar jucătorii trebuie să se gândească acum la "meciul sezonului" cu Dinamo. Întrebat dacă îşi reproşează ceva la golurile primite în meciul cu CFR Cluj, Vlad a răspuns că îşi va face o proprie analiză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O seară neagră pentru noi. De mâine trebuie să ne întoarcem la treabă, să strângem rândurile, să ne pregătim pentru Dinamo. A fost un meci greu, au fost mai buni, noi poate nu am îndeplinit toate obiectivele tactice. Meciul cu Dinamo este meciul sezonului pentru noi şi trebuie să facem puncte separat", a declarat Vlad la posturile care transmit Liga I.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva la golurile marcate de CFR, Vlad a răspuns: "O să-mi fac o prorpie analiză, o să răspund în faţa antrenorului. Domnul Edi, când a venit, mi-a spus că are încredere în mine şi să-i demonstrez pe teren, în seara asta nu i-am demonstrat asta pe teren".

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.