La 23 de ani, fundaşul Andrei Raţiu a fost titular la naţionala mare şi a afirmat că nu a avut emoţii. Raţiu spune că are probleme în a se exprima în limba română, deoarece trăieşte în Spania de la 6 ani şi vine în România doar pentru meciurile naţionalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am simţit bine, am crezut că o să fiu emoţionat, dar din păcate pentru ei m-am simţit bine şi am jucat bine. De asta am venit, să joc, nu am avut emoţii, am fost cum sunt eu. Mă înţeleg cel mai bine cu jucătorii de la tineret. Am plecat de la 6 ani în Spania, vin doar la naţională. Gândesc în spaniolă, e mai greu să vorbesc, trebuie să mă gândesc înainte să scot un cuvânt. Formulez cuvintele ca să le zic cât mai bine. Avem multe speranţe şi mergem de la meci la meci, dorinţa să ajungem la CM este foarte mare", a declarat Raţiu.

El a spus că a aflat doar înainte de meci că va fi titular. "Mai bine că m-a anunţat înainte de meci, că nu m-am gândit prea mult.

Sunt mândru de mine că am rezultate la club, probabil de asta mă cheamă Mister", a adăugat jucătorul de la Huesca, la Pro TV.

Lui Raţiu i-ar plăcea să joace la orice echipă mare din Spania, deşi, de mic este fan FC Barcelona: "De mic eram cu Barcelona, dar la orice echipă mare din Spania mi-ar plăcea să joc. Cred că îmi plăcea de Ronaldinh şi de asta ţin cu FC Barcelona".

Sunt mândru de mine că am rezultate la club, probabil de asta mă cheamă Mister.

România a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Islandei, în etapa a IV-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În acest meci s-a accidentat, probabil destul de grav, atacantul Denis Alibec.

Au marcat: Man '47, Stanciu '83.

Tot joi, s-au jucat în această grupă meciurile Liechtenstein - Germania, scor 0-2 (Werner '41, Sane '77), şi Macedonia de Nord - Armenia, scor 0-0.

Clasamentul Grupei J după aceste partide: 1. Amenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 7 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - trei puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);

8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.