Tehnicianul formaţiei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, luni seară, că se bucură pentru reuşita lui Iasmin Latovlevici la meciul cu Farul Constanţa, scor 1-0, şi a vorbit şi despre zvonurile privind înlocuirea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am contracarat bine jocul lor, am rezistat, i-am blocat foarte bine. Mă bucur că a marcat Latovlevici şi şi-a arătat calitatea. Lupta continuă, a fost o finală azi, urmează altă finală. Eu sunt realist şi gândesc pozitiv. Nu am nicio presiune, am luat echipa de pe ultimul loc, am făcut într-un an de zile 85 de puncte. Cifrele vorbesc pentru mine, mai departe, conducerea poate decide orice. Presiune e la fotbal mereu, dar eu mă concentrez pe ce am de făcut şi cred că arătăm ca o familie", a declarat Prepeliţă, la posturile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia Farul Constanţa a pierdut, scor 0-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XXVII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Iasmin Latovlevici, în minutul 89.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.