Gimnastul Andrei Muntean, care a concurat duminică în finală la inele, la Campionatele Europene de la Glasgow, s-a declarat foarte dezamăgit de clasarea pe locul opt, el precizând, într-un mesaj postat pe Facebook, că speră ca pe viitor să aducă bucurii prin rezultatele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt momente în care ceea ce simţi nu se poate exprima în cuvinte... sunt tare dezamăgit. Din păcate lucrurile nu au mers aşa cum mi-am dorit. Vreau să vă mulţumesc tuturor care mi-aţi fost alături şi m-aţi susţinut necondiţionat. Am avut multe de învăţat de la aceasta competiţie şi sper ca pe viitor să vă bucur prin rezultatele mele”, a notat Muntean.

Andrei Muntean s-a clasat, duminică, pe locul opt în proba de inele din cadrul Campionatelor Europene de gimnastică de la Glasgow. Muntean a fost notat cu 11.366.

Aurul european i-a revenit grecului Eleftherios Petrounias, cu punctajul 15.466. Pe locul doi s-a clasat turcul Ibrahim Colak (15.100), iar medalia de bronz a fost câştigată de britanicul Courtney Tulloch (15.00).

Muntean a fost singurul gimnast din delegaţia României care a reuşit calificarea în finalele pe aparate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.