Jucătoarea Andreea Roşca, locul 376 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie WTA 125 de la Limoges.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, marţi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-1, de belgianca Greet Minnen, locul 77 WTA şi cap de serie numărul 4, după un meci care a durat o oră şi 38 de minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal de la Limoges, Roşca va primi un premiu de 1.008 euro şi şapte puncte WTA.

În optimi este calificată Ana Bogdan, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 8. Ea a învins-o, luni, în prima manşă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Mariam Bolkvadze din Georgia, locul 176 WTA.

În faza următoare, Bogdan va evolua cu franţuzoaica Mallaurie Noel, locul 406 WTA, beneficiară a unui wild card.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 1.613 euro şi cu 15 puncte WTA.

În proba de dublu, perechea Monica Niculescu/Vera Zvonareva (România/Rusia) s-a calificat în semifinale, după ce a învins, marţi, în turul I, cu scorul de 6-0, 6-4, cuplul Ankita Raina/Kimberley Zimmermann (India/Belgia).

Adversarele din sferturi ale câştigătoarelor vor fi Oksana Kalaşnikova (Georgia) şi Alexandra Panova (Rusia) sau Elsa Jacquemot (Franţa) şi Robin Montgomery (SUA).

Prin accederea în această fază, Niculescu şi Zvonareva şi-au asigurat un premiu total de 2.100 de euro şi 57 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.