Jucătoarea Andreea Amalia Roşca, locul 289 WTA şi cap de serie numărul 3, a pierdut, sâmbătă, a şasea sa finală din 2018, la turneul ITF de la Ystad (Suedia), cu premii de 25.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Roşca a fost învinsă în ultimul act de slovena Kaja Juvan, locul 308 WTA şi cap de serie numărul 4, scor 2-6, 7-5, 6-1, într-o oră şi 48 de minute.

Juvan a trecut în semifinale tot de o româncă, Irina Bara, numărul 156 WTA, scor 6-1, 7-5.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Andreea Roşca, în vârstă de 19 ani, are şase titluri ITF în palmares, la simplu, patru dintre ele fiind câştigate în acest an. În 2018, ea a jucat la 13 turnee ITF, inclusiv cel de la Ystad, şi la zece dintre ele a ajuns cel puţin în semifinale (mai are o finală pierdută).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.