Managerul general al FC Voluntari, Ioan Andone, a explicat, luni, rezultatul de 1-5 al meciului cu Universitatea Craiova, prin faptul că numeroasele transferuri făcute nu au confirmat, iar jucătorii au nevoie de o perioadă de acomodare, iar oaspeţii au “prins o zi fantastică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut foarte multe transferuri. Craiova ne-a bătut în patru minute. Au prins şi o zi fantastică. Au avut o partidă bună, şi Mitriţă, şi Bancu, şi Baicu… E clar că ne mai trebuie doi sau trei jucători, dar întâi trebuie o analiză serioasă şi apoi să cauţi să corectezi greşelile. Craiova ne-a dominat clar şi într-o zi de excepţie. Dinu Todoran e un antrenor din cadrul clubului şi vom merge pe mâna lui Dinu, caută să îndrepte lucrurile. Trebuie să remediem cât putem de repede problemele pe care le avem”, a spus Andone la Digi Sport.

Tehnicianul Universităţii Craiova, Devis Mangia, s-a declarat încântat de prestaţia echipei sale, însă a precizat că îi pare rău de golul primit. “Am făcut un meci foarte bun. O primă repriză foarte bună. A fost una din cele mai reuşite partide. Îmi pare rău că am primit gol”, a afirmat el.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a şasea a Ligii I, în care cele două grupări au avut câte un penalti pe final şi Nicuşor Bancu a înscris de trei ori.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bancu ’24, ’41, ’88 (penalti), Kelic ’27 şi Mitriţă ’39.

Pentru FC Voluntari a înscris Laidouni, în minutul 85, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.