Tehnicianul Carlo Ancelotti a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului cu Union Berlin, din Liga Campionilor, că Manchester City este "favorită" pentru câştigarea acestei competiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au o echipă care i-a ajutat să câştige Liga Campionilor anul trecut şi nu s-a schimbat prea mult. Ştim că această competiţie rezervă întotdeauna surprize, dar da, City poate fi considerată favorită la câştigarea finalei", a declarat antrenorul italian.

În ceea ce priveşte Real Madrid, cel mai titrat club din competiţie, cu 14 trofee, Carlo Ancelotti rămâne prudent: "Văd o echipă care va lupta până la capăt. Nu ne considerăm niciodată favoriţi",

Manchester City, deţinătoarea trofeului, debutează în această seară cu Steaua Roşie Belgrad, în grupa G a Ligii Campionilor, în care se mai află RB Leipzig şi Young Boys Berna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.