Antrenorii Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au lăudat prestaţia sublimă dintre Real Madrid şi Manchester City (3-3), marţi, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Şi amândoi rămân încrezători în privinţa calificării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci pe care puteam să-l câştigăm, pentru că am avut şansa de a înscrie golul de 3-1, dar a fost şi un meci pe care puteam să-l pierdem. Este un rezultat echitabil pentru ceea ce au produs ambele echipe", a declarat Ancelotti la conferinţa de presă. "A fost un meci foarte bun din partea noastră, competitiv, până când nu am mai avut energia de a apăsa sus", a mai spus el.

"Au marcat două goluri mari, dar noi am avut curajul să revenim în joc. Acum avem un uşor dezavantaj pentru că jucăm în deplasare, dar suntem încrezători că putem repeta acelaşi joc şi acolo", a adăugat tehnicianul italian. Potrivit atacantului Rodrygo, intervievat de Movistar+, "cine va rata cel mai puţin se va califica" pentru returul de miercuri.

La rândul său, antrenorul cetăţenilor, Pep Guardiola, s-a declarat încântat de prestaţia echipei sale "în a doua repriză, când eram conduşi cu 2-1". "Sunt atât de periculoşi în tranziţie încât pot oricând să marcheze mai multe goluri, dar noi am controlat foarte bine jocul", a analizat antrenorul catalan.

"Este imposibil să controlezi totul împotriva lui Real Madrid. Bernabéu este un stadion special. La 3-2 crezi că meciul este aproape terminat, dar aici nu se termină niciodată", a adăugat el.

Întrebat de un jurnalist britanic dacă s-a simţit "frustrat" de rezultat, Guardiola a răspuns cu tactul său obişnuit: "Totul este în regulă. Acesta este Bernabeu, prietene, tu vii din Anglia, nu ştii ce înseamnă să joci pe Bernabeu. Să marchezi trei goluri aici este foarte special. "La Manchester, meciul va fi sold out, fanii noştri ne vor ajuta să marcăm un gol şi noi vom încerca să facem restul. Este simplu, echipa care va câştiga va fi în semifinale", a rezumat fostul antrenor al Barcelonei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.