Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a recunoscut superioritatea formaţiei PSG în meciul disputat, marţi, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PSG a meritat să câştige, pentru că a jucat mai bine decât noi. Am avut dificultăţi să ieşim de sub presiune, ceea ce de obicei facem bine, ne-a lipsit coordonarea în apărare... Nu, nu a fost o seară bună pentru noi. Dar acesta este doar primul tur al acestor optimi. Ne păstrăm încrederea pentru meciul de acasă. Stadionul ne va împinge de la spate. Calificarea nu este pierdută. (n.r. - despre Benzema) Problema nu a fost de natură fizică, mai degrabă nu i-am oferit mingi suficient de bune", a declarat Ancelotti, potrivit lequipe.fr.

PSG a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Messi, care a avut o evoluţie ştearsă, a ratat un penalti. Mbappe a marcat în final, după o acţiune personală, în minutul 90+4.

În minutul 61, Carvajal l-a faultat pe Mbappe în careu. Penaltiul a fost executat de Messi, dar Courtois a respins în corner.

Partida retur va avea loc la 9 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.