Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti, este încrezător că atacantul francez Karim Benzema poate câştiga din nou Balonul de Aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"L-a ajutat foarte mult munca pe care a făcut-o în pauza internaţională. Este într-o condiţie fizică optimă, iar cu calităţile pe care le are, creează inevitabil diferenţe. El rămâne unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu doar atacanţi. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume în acest moment. Poate câştiga un alt Balon de Aur? De ce nu?", a spus Ancelotti.

Benzema, câştigător al Balonului de Aur în 2022, a marcat de trei ori în meciul cu FC Barcelona câştigat de Real Madrid, scor 4-0, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei.

În finală, Real Madrid va evolua cu Osasuna Pamplona.

Finala se va disputa în data de 6 mai, la Sevilla.

Real Madrid nu a mai jucat o finală a Cupei Spaniei din sezonul 2013/2014. Aturci, a învins în ultimul act FC Barcelona, scor 2-1.

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.