Carlo Ancelotti (64 de ani) a pus vineri capăt suspansului în jurul viitorului său. După ce timp de mai multe luni numele său a fost vehiculat pentru a deveni selecţionerul Braziliei în vara anului viitor, tehnicianul şi-a prelungit în cele din urmă contractul cu Real Madrid până în 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit italianului, situaţia a fost foarte clară încă de la început, în ciuda anunţului făcut vara trecută de Confederaţia braziliană de fotbal (CBF), care a anunţat că va ajunge în iulie 2024.

"Realitatea este că am avut contact cu naţionala braziliană, cu preşedintele ei, Ednaldo Rodrigues, căruia îi mulţumesc pentru dragostea şi interesul de a antrena Brazilia", a spus el.

"M-am simţit foarte mândru, dar totul a depins de decizia celor de la Real Madrid. În ultimele luni, Ednaldo a încetat să mai fie preşedinte (înlăturat prin ordin judecătoresc în decembrie, n.r.) şi în cele din urmă a fost aşa cum mi-am dorit întotdeauna: să rămân la Real Madrid. Nu ştiu dacă Brazilia mă dorea în 2026 sau dacă va fi mulţumită de decizia mea".

Fostul antrenor de la AC Milan, Juventus, PSG şi Bayern s-a declarat încântat de continuitatea sa pe banca Realului, unde a revenit în 2021, după o primă perioadă între 2013 şi 2015. "Sunt foarte fericit cu prelungirea, a fost o negociere destul de simplă, deoarece am convenit un acord între mine şi preşedinte. Sunt foarte fericit să mai am încă doi ani ca antrenor al lui Real Madrid".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.