Tehnicianul echipei Napoli, Carlo Ancelotti, a declarat joi seară, după eliminarea din Liga Europa, că formaţia sa a arătat că este competitivă în faţa unor cluburi cu buget mult mai mare, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Regret eliminarea, dar ştiam că va fi greu. Bilanţul sezonului? Suntem pe locul doi în Serie A. Am pregătit bine sezonul următor, această echipă este în reconstrucţie. Trebuie să încheiem bine sezonul. Echipa a arătat că este competitivă împotriva marilor cluburi europene care au de trei sau de patru ori bugetul nostru. Am jucat intelligent până la capăt. Nu facem o drama din eliminări. Vom deveni mai buni şi vom încerca să ne descurcăm şi mai bine sezonul viitor. Arsenal este o echipă inteligentă, care se apără bine, care atacă bine. Nu cred că a jucat un fotbal fantastic, dar a jucat un fotbal intelligent. Merită calificarea”, a spus Ancelotti.

Arsenal Londra s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Napoli, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. În tur, londonezii s-au impus cu 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.