Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a recunoscut că este dorit pentru postul de selecţioner al naţionalei Braziliei, dar a spus că vrea să-şi respecte contractul cu madrilenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Realitatea este că naţionala Braziliei mă vrea, şi asta mă măguleşte, asta mă încântă. Dar trebuie să respect actualul contract (care expiră în iunie 2024 - n.r ), contract pe care vreau să-l onorez până la final", a spus Ancelotti.

„Am un contract, vreau să-l onorez, pentru că îmi place acest club şi această echipă. Şi tot ce se va întâmpla apoi este viitorul, şi nimeni nu ştie viitorul”, a precizat „Carletto”, citat adesea în presa braziliană ca un potenţial viitor antrenor al Braziliei.

Ancelotti a spus însă că nu-l cunoaşte pe preşedintele federaţiei braziliene. „Nu-l cunosc, dar dacă vrea să vorbească cu mine, îl voi întâlni cu plăcere”, a spus el. „Nu mă surprinde că există zvonuri de genul acesta şi nu mă îngrijorează. Este destul de clar: voi rămâne aici atâta timp cât Real Madrid îmi va permite să continui aici. Simt foarte mult sprijin din partea preşedintelui, a suporterilor şi a jucătorilor, atmosfera este foarte calmă în jurul meu, iar şi eu sunt foarte calm. Acum avem două luni şi jumătate pentru a încerca să câştigăm titluri”, a subliniat tehnicianul italian.

Deşi spusese la începutul sezonului că îşi va opri cariera de antrenor după această perioadă la Real Madrid, Carlo Ancelotti a recunoscut sâmbătă că nu va mai spune acelaşi lucru astăzi. " Nu. Vom vedea”, a spus el.

Real Madrid joac[, duminica, în etapa a 27-a a campionatului Spaniei, cu Real Valladolid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.