Carlo Ancelotti a spus că este important ca echipa Real Madrid să fie recunoscătoare pentru contribuţia lui Gareth Bale la club şi le-a cerut fanilor să-şi ia rămas bun de la el în ultimul meci de acasă împotriva lui Real Betis, de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bale, 32 de ani, a avut doar şapte apariţii în toate competiţiile în acest sezon şi urmează să părăsească clubul ca jucător liber la expirarea contractului în această vară.

Gareth Bale a câştigat trei ligi spaniole şi patru ligi ale Campionilor de când a venit de la Tottenham în 2013, dar timpul petrecut în Spania a fost afectat de accidentări. "Toată lumea ştie că acordul lui Bale se încheie şi el îşi ia rămas bun de la Real Madrid anul acesta”, a spus managerul Carlo Ancelotti. ""Nu este important dacă joacă. Important este că Bale face parte din istoria acestui club. El va fi mereu amintit de fanii lui Real Madrid", a mai spus Ancelotti.

"A fost foarte important pentru La Décima şi finala Cupei Regelui”, a adăugat Carlo Ancelotti. "A scris capitole grozave pentru acest club, este important să recunoaştem asta”, a adăugat tehnicianul italian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.