Arsenal Londra a învins la scor pe Sevilla, cu 6-0, sâmbătă, în Emirates Cup, după ce conducea în minutul 19 cu 4-0. Manchester United a cedat pe final cu Atletico Madrid, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Stadionul Emirates, Arsenal a avut un start incredibil în amicalul cu FC Sevilla şi conducea în minutul 19 cu 4-0, după golurile reuşite de Bukayo Saka (min. 10 – din penalti, 19) şi de Gabriel Jesus (min. 13, 15). În partea secundă, Arsenal a mai înscris prin Gabriel Jesus – min. 77 şi Eddie Nketiah – min. 88, completând un scor final umilitor pentru FC Sevilla, 6-0.

Arsenal a trimis 21 de şuturi spre poartă (12 pe poartă) faţă de numai 5 ale spaniolilor (doar unul pe poartă), dar Sevilla a avut posesia mai bună: 52% faţă de 48%.

Într-un alt meci amical, disputat în Norvegia, la Oslo, Atletico Madrid a învins cu 1-0 (0-0) pe Manchester United, administrându-i lui Erik ten Hag prima înfrângere pe banca grupării din Manchester. Singurul gol al partidei a fost înscris de Joao Felix, în minutul 86. La Manchester United a debutat şi jucătorul danez Christian Eriksen, transferat în această vară de Diavoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.