Internaţionalul american Sergino Dest nu va mai evolua pentru FC Barcelona în acest sezon. După ce a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la AC Milan, fundaşul dreapta se îndreaptă acum spre PSV Eindhoven.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul, făcut de FC Barcelona pe site-ul său oficial, menţionează un împrumut pe un an cu opţiune de cumpărare şi un procent la revânzare în cazul în care opţiunea va fi exercitată, dar nu menţionează suma în cauză.

Dest, în vârstă de 22 de ani, s-a alăturat clubului catalan de la Ajax în vara anului 2020. După două sezoane în care a jucat în mod regulat (23 şi apoi 17 titularizări în campionat), sosirea lui Jules Koundé i-a redus timpul de joc. Cu toate acestea, scurta sa perioadă în Italia nu a fost concludentă, el având doar opt apariţii în Serie A şi patru în Liga Campionilor, iar Milan nu a rridicat opţiunea de cumpărare ataşată contractului său de împrumut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.