Americanca Brittney Griner, eliberată din închisoare din Rusia în decembrie 2022, va juca din nou baschet. Jucătoarea de 32 de ani a semnat pentru un an cu Phoenix Mercury, franciza ei WNBA (liga profesionistă feminină de baschet) din 2013.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimul ei meci cu Phoenix datează din 2021, când şi-a condus echipa în finala pierdută cu Chicago. Ea a semnat apoi cu Ekaterinburg, însă în februarie 2022 a fost arestată la Moscova, după ce asupra ei s-a găsit ulei de canabis.

Condamnată la nouă ani de închisoare, Griner a fost eliberată în schimbul lui Viktor Bout, un traficant de arme care ispăşea o pedeapsă de 25 de ani într-o instituţie penală din SUA.

La câteva zile după întoarcerea sa în Statele Unite, Griner îşi exprimase dorinţa de a juca din nou la Phoenix, iar acum a semnat pe un sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.