Ambasadorii Campionatului European din 2020 la Bucureşti, Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici şi Dorinel Munteanu, au fost prezentaţi, vineri, la Arena Naţională, alături de trofeul competiţiei, la eveniment fiind prezent şi fostul internaţional francez Christian Karembeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pentru mine numirea ca ambasador este o mare bucurie şi sper ca acastă misiune să o ducem la sfârşit cu bine pentru că Bucureştiul, România, are nevoie de competiţii internaţionale. România are nevoie de sportivi, de performanţă, de oameni care să vină să ne susţină din tribună. Să dea Dumnezeu să ne bucurăm npreună de rezultatele echipei României”, a spus Gabriela Szabo la evenimentul de la Arena Naţională.

“Sunt convins că imaginea Bucureştiului este în creştere, că Bucureştiul va fi în inima milioanelor de suporteri. Sunt onorat şi vreau să ducem la bun sfârşit acest privilegiu”, a afirmat şi Munteanu.

La ceremonie au participat şi Răzvan Burleanu, Cosmin Contra şi Adrian Mutu.

Trofeul Henri Delaunay, care îi va fi decernat câştigătoarei Campionatului European din 2020, este expus pentru public, vineri, la Arena Naţională, de la ora 13.00. Accesul publicului va fi liber, iar fanii vor avea posibilitatea să se fotografieze alături de cupa originală, din argint masiv.

Primii 2020 de vizitatori vor primi un bilet de tombolă, iar a doua zi, prin tragere la sorţi, vor fi desemnaţi 11 câştigători care vor primi câte un tricou al naţionalei semnat de ambasadorii Euro-2020 la Bucureşti.

Bucureştiul este unul dintre cele 12 oraşe care vor găzdui Campionatul European din 2020. În România vor avea loc trei meciuri ale grupei C, la 14, 18 şi 22 iunie 2020, şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. Dacă se va califica la turneul final, naţionala României va fi repartizată în grupa C şi va juca cel puţin două meciuri la Bucureşti.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.