Amara Diouf a devenit cel mai tânăr internaţional senegalez când a intrat pe teren împotriva Rwandei, la vârsta de 15 ani, 3 luni şi 2 zile. Legitimat la Generation Foot, el va semna cu FC Metz, echipă antrenată de Ladislau Boloni, în 2026, când va fi major.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai bun marcator al ultimei ediţii a Cupei Africii pe Naţiuni pentru juniori sub 17 ani aparţine lui Génération Foot (academia senegaleză parteneră a lui FC Metz). El va semna pentru Metz când va fi major, în 2026, după cum a explicat Mady Touré, fondator şi preşedinte al Génération Foot.

"La vârsta de 18 ani, Amara se va transfera la FC Metz. Este clubul nostru partener, care a contribuit la lansarea carierei multor jucători senegalezi. Sadio Mané, care este modelul său, vorbeşte mult cu Amara. Zilele trecute, i-a spus: "Semnează pentru Metz şi nu vei regreta. Am trecut chiar şi prin divizia a treia cu acea echipă şi uite unde sunt acum. Marile cluburi vor fi întotdeauna acolo dacă nu sari etapele", a spus Toure..

Manchester City, Arsenal, Real şi Barcelona îl urmăresc îndeaproape pe atacant.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.