Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a vorbit despre jucătorul său, francezul Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar", a declarat sâmbătă antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la o zi după ce a fost confirmat testul antidoping pozitiv al lui Paul Pogba. "La nivel uman, sunt foarte nefericit de acest lucru, pentru că sunt apropiat de băiat", a spus Allegri după victoria echipei sale cu 2-0 în derbiul cu FC Torino.

"Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar, care era diferit de toţi ceilalţi", a continuat antrenorul italian, în timp ce autorităţile antidoping italiene vor începe acum să investigheze cazul Pogba. "Ne întristează pe toţi, sperăm tot ce este mai bun pentru el, pentru că la nivel psihologic nu poate fi uşor pentru el".

Campionul mondial din 2018, care a fost depistat pozitiv la testosteron cu ocazia meciului din prima etapă din Serie A, la care nu a participat, riscă o suspendare de patru ani, care poate fi redusă la doi ani dacă se demonstrează neintenţia. De la anunţarea testului său antidoping pozitiv, la 11 septembrie, Pogba, în vârstă de 30 de ani, nu a mai avut acces la centrul de antrenament al clubului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.