Selecţionerul echipei naţionale a Senegalului, Aliou Cissé, a fost reconfirmat în funcţie până la Cupa Mondială din 2026, a anunţat Federaţia senegaleză de fotbal (FSF) într-o înregistrare video difuzată vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Comitetul executiv (al federaţiei) îşi reînnoieşte încrederea în selecţionerul Aliou Cissé şi îl angajează să îşi continue misiunea în vederea atingerii obiectivelor viitoare, respectiv calificarea la Cupa Africii pe Naţiuni din 2025 şi la Cupa Mondială din 2026", a declarat vicepreşedintele federaţiei, Seydou Sane.

Senegalezii au fost eliminaţi în optimile ala Cupei Africii pe Naţiuni de către gazda şi viitoarea câştigătoare, Coasta de Fildeş. Sub conducerea lui Aliou Cissé, în vârstă de 47 de ani, care se află la cârma echipei din 2015, Senegal a câştigat primul său titlu de campioană a Cupei Africii pe Naţiuni în 2022, după ce a ajuns în finala competiţiei continentale în 2019.

În prezent, Senegal ocupă locul 17 în clasamentul FIFA, a doua cea mai bună clasare pentru o echipă africană, după Maroc (locul 12).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.