Fostul fotbalist Alin Stoica a declarat, într-un interviu pentru Het Nieuwsblad, că actuala conducere a grupării Anderlecht Bruxelles ar trebui să fie conştientă de ceea ce reprezintă această echipă şi să aibă grijă de club “ca de un Ferrari”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stoica a precizat că nu jucătorii sunt vinovaţi pentru problemele pe care le-a avut Anderlecht în acest sezon, ci conducerea clubului. Anderlecht joacă în play-off-ul campionatului Belgiei, însă a avut un sezon regulat controversat, cu nouă înfrângeri în 30 de meciuri.

“Jucătorii nu sunt responsabili. Ei nu au bătut în uşa vestiarului ca să întrebe dacă pot să joace. Conducerea este de vină. Şi este o lipsă de respect faţă de suporteri. Fanii nu sunt cum erau înainte. Ei acceptă, când de fapt ar trebui să reacţioneze. Îmi amintesc de o înfrângere cu RWDM. Suporterii noştri erau pe teren. Nu îl ştiu bine pe Marc Coucke (n.r. – preşedintele clubului), însă trebuie să îşi dea seama ce reprezintă Anderlecht. Anderlecht este un Ferrari sau un Rolls Royce. Datorită suporterilor săi şi foştilor săi jucători. Trebuie să ai grijă de club ca de un Ferrari, nu ca de un Fiat sau de o Dacia. Din fericire a fost Verschaeren, El singur a calificat-o pe Anderlecht în play-off”, a spus fostul fotbalist, potrivit walfoot.be.

Alin Stoica a jucat la echipa Anderlecht în perioada 1996-2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.