Antrenorul secund al echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat că e supărare mare în rândul campioanei, după înfrângerea suferită la Craiova, cu CS Universitatea, în ultima secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a repetat ce s-a întâmplat şi în meciul trecut, numai că atunci ne-au egalat pe final, acum am pierdut trei puncte. E clar că este o supărare foarte mare când pierzi un joc pe final, dar până la urmă nu este nimic de făcut decât toată lumea să strângem rândurile, pentru că toţi suntem implicaţi în această muncă şi va trebui să continuăm şi să încercăm să îndreptăm lucrurile, că doar asta ne rămâne de făcut. E uşor să găseşti vinovaţi la final, după un joc totuşi cu o echipă bună, care joacă foarte bine în ultima perioadă. Ne aşteptam la un meci foarte, foarte dificil, am încercat să-i blocăm pentru că ştiam că joacă foarte bine între linii, a fost clar o strategie de joc pentru acest meci, dar din păcate această fază nefericită din final a făcut să pierdem în seara asta. Câteodată şi dacă joci cu zece fundaşi nu-ţi asigură cele trei puncte. Se întâmplă. Toată lumea este dezamăgită de acest lucru. Dar suntem pe primul loc, trebuie toţi să aibă încredere în ei în continuare şi mergem înainte", a declarat Minteuan, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Oltenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6. Antrenorul Dan Petrescu a lipsit de la meci, fiind suspendat, locul său pe banca echipei campioane fiind luat de Alin Minteuan.

Au înscris: Creţu ’18, Markovic ’69, Roguljic ‘90+6 / Bordeianu ’43, Petrila ‘58.Sâmbătă, Farul a învins în deplasare FC Argeş, scor 2-0.

Partida FCSB – FC Voluntari va avea loc luni, de la ora 21.00.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 36, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.