Atacantul Denis Alibec a declarat, marţi seară, că a trăit cel mai frumos moment din viaţa sa, când a marcat unicul gol al meciului României cu Elveţia, din preliminariile CE-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este cel mai frumos moment din viaţa mea. Să marchez în  faţa a 50.000 de români, acesta este visul oricăriu fotbalist. Le promitem că la Euro vom face o figură şi mai frumoasă", a spus Alibec.

Golul de marţi seară, el l-a dedicat familiei, prietenilor, dar mai ales lui şi a spus că Edi Iordănescu a reuşit să facă o familie la echipa naţională.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.