Fundaşul algerian de la Angers, Ilyes Chetti face obiectul unei anchete pentru agresiune sexuală, a dezvăluit joi cotidianul francez Ouest-France.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilyes Chetti (28 de ani) este suspectat că a atins o tânără în timpul unei seri petrecute într-un club de noapte. Faptele ar fi avut loc în timpul pauzei provocate de desfăşurarea Cupei Mondiale la fotbal, din Qatar.

Fundaşul angevin este urmărit penal în faţa instanţei de la Angers (Maine-et-Loire). Procuratura din Angers a decis să-l judece pe Chetti conform procedurii de recunoaşterea prealabilă a vinovăţiei, în luna aprilie.

"Ne-a informat despre această problemă care a avut loc în timpul său privat. Nu avem informaţii despre ce s-a întâmplat exact. Vom vedea ce o să facem cu acest caz, pentru că vor urma discuţii ale clubului cu Ilyes Chetti”, a explicat Mohamed Sifaoui, directorul de comunicare al clubului Angers, pentru cotidianul Ouest-France.

Ilyes Chetti a fost transferat la Angers în vara anului 2022, venind de la echipa tunisiană Esperance de Tunis. Contractul jucătorului algerian se întinde până în anul 2026.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.